Co o nás říkají kuchaři
"Každý kuchař by měl znát původ surovin, ze kterých vaří. Jsem proto velmi rád, že vím, komu mohu už víc než 15 let zavolat,
VíceOldřich Sahajdák
Šéfkuchař
"Houbové speciality v naší kuchyni moc rádi používáme již řadu let. Osobně mám nejraději houbovou sílu a fermentačně sušený hříbkový pudr
VíceMartin Štangl
Šéfkuchař
„Domácí houbové speciality využívám už od otevření restaurace Lokál Dlouhá a také během doby, kdy jsem působil v Lokálu U Zavadilů.“
VíceJan Martínek
Šéfkuchař
"Houbové speciality mne oslovily před více než třemi lety. Od té doby s nimi tvořím jedinečné recepty. Zaujaly mne svou originalitou, kvalitou, ale také variabilitou a kombinovatelností.
VíceRobert Loos
Šéfkuchař
"V naší kuchyni ve Stromovce pracujeme s houbovými specialitami již bezmála tři roky. Našimi favority jsou uzené houbové filety, šumavské houbové pečenáče
VíceMartin Štengl
Šéfkuchař
"Když jsem před třemi lety poprvé ochutnala Domácí houbové speciality, okamžitě mě zaujaly svou jedinečností a také zajímavým příběhem. Málokdy se v dnešní době potkám s něčím novým a zároveň tak originálním.
VíceVěra Řeřuchová
Šéfkuchařka
"S Domácími houbovými specialitami jsem se poprvé setkal předloni na Dvoře Perlová voda, když jsem zde začal jako šéfkuchař působit
VíceOndřej Hutník
Šéfkuchař